Maak hier online een afspraak.

Afspraken: Online of te Ronse of Gent.

Tarief: 45 euro. In bepaalde gevallen is er beperkte terugbetaling door de mutualiteit.


Jongeren, volwassenen en ouderen kunnen bij mij terecht met persoonlijke of relationele klachten. Heb je last van klachten naar aanleiding van een bepaalde gebeurtenis? Functioneer je niet zoals jij het wil, of maakt je omgeving je daarop attent? Heb je lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak? Is er iets waar je in alle discretie en vertrouwen zonder veroordeling over wil kunnen praten? Ga je ten onder aan een onverwerkbaar verlies? Weegt leven te zwaar en heb je zelfmoordgedachten? Denk of vrees je dat er iets mis met je is?

In alle bovenstaande, maar ook andere situaties kan individuele raadpleging aangewezen zijn. We nemen de tijd om woorden te geven aan datgene wat jouw parten speelt en jouw klachten vorm geeft. Ik help je om oplossingen te vinden en verandering te bewerkstelligen. De eerste gesprekken richten zich op probleembeschrijving en een eerste voorzichtig advies waar mogelijk.

Doorheen de gesprekken wordt duidelijk welke de betekenis van je klacht is, en welke oplossingen er naar voor geschoven kunnen worden. Mijn werk bestaat erin omstandigheden te creƫren waarin je in staat gesteld wordt om inzichten en oplossingen te vinden.

Heb je hierover een vraag, stel ze dan via het online webformulier.

Ik heb de deontologische code van de Belgische Psychologencommissie onderschreven. Ik werk met respect voor geloofs- en levensopvatting, geslacht, sexuele geaardheid, afkomst, beperking en leeftijd. Ik kan je helpen vanuit mijn beroepsmatige aanpak en met behulp van theoretische inzichten en technieken. Ook ga ik op zoek naar nieuwe informatie en oplossingen omtrent de problematieken waarmee ik werk.