Maak hier online een afspraak.

Afspraken: Online of te Ronse of Gent.

Tarief: 40 euro. In bepaalde gevallen is er beperkte terugbetaling door de mutualiteit.


Je kan bij mij terecht met je persoonlijke of relationele problemen of klachten. Dit zowel voor jongeren, volwassenen en ouderen. Heb je last van klachten naar aanleiding van een bepaalde gebeurtenis? Functioneer je niet zoals jij het wil, of maakt je omgeving je daarop attent? Heb je lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak? Is er iets waar je in alle discretie en vertrouwen zonder veroordeling over wil kunnen praten? Ga je ten onder aan een onverwerkbaar verlies? Weegt leven te zwaar en heb je zelfmoordgedachten? Denk of vrees je dat er iets mis met je is?

In alle bovenstaande, maar ook andere situaties kan individuele raadpleging aangewezen zijn. Je krijgt de tijd en ruimte om de stappen te zetten die je wil zetten, en wanneer je die wil zetten. Ik help je om oplossingen te vinden en verandering te bewerkstelligen. De eerste gesprekken richten zich op probleembeschrijving en een eerste voorzichtig advies waar mogelijk.

Er kan ook gewerkt worden met diagnostische materialen zoals vragenlijsten en testen, zowel voor jeugd als volwassenen. Kijk voor meer informatie hierover bij diagnostiek. Diagnostiek helpt om problemen te detecteren, te beschrijven of uit te sluiten. Diagnostiek is ook de aanzet om een concrete hulpvraag te formuleren van waaruit verder gewerkt kan worden.

Doorheen de gesprekken wordt duidelijk welke de betekenis van je klacht is, en welke oplossingen er naar voor geschoven kunnen worden. Het beste is dat deze oplossingen van jezelf komen. Mijn werk bestaat erin hierin een steun te zijn en de omstandigheden te creƫren waarin je in staat gesteld wordt om oplossingen te vinden.

Ik heb de deontologische code van de Belgische Psychologencommissie onderschreven. Ik werk met respect voor geloofs- en levensopvatting, geslacht, sexuele geaardheid, afkomst, beperking en leeftijd. Ik kan je helpen vanuit mijn beroepsmatige aanpak en met behulp van theoretische inzichten en technieken. Ook ga ik op zoek naar nieuwe informatie en oplossingen omtrent de problematieken waarmee ik werk.

Heb je hierover een vraag, stel ze dan via het online webformulier.